Despre mine

Acesta este jurnalul meu, locul în care îmi documetez viața, călătoriile, locurile pe care le văd, lucrurile pe care le iubesc și mă inspiră, și frumusețea pe care o întâlnesc. Vino alături de mine, aventura ne așteaptă…

Iubesc natura cu tot ce are ea de oferit, mă consider cetățean universal, iubesc să călătoresc și să învăț mai multe despre lumea în care trăim, cu diferitele ei etnii, tradiții și culturi, nu cred în hotare sau în rase superioare, nu cred în limite și în imposibil.

Iubesc Italia, ador să lenevesc la soare cu o carte în mână și visez ca într-o zi să înot într-un ocean, să văd luminile nordice/aurolele boreale, să mă pierd printre alei prăfuite în Maroc, să fiu înconjurată de artă și cultură în Rusia și să urc pe muntele Fuji, în Japonia. Astea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le iubesc și visurile pe care încerc să le aduc la realitate. Nu-mi găsesc niciodată locul pentru că locul meu e pretutindeni, pe această planetă frumoasă care merită descoperită și învățată.

Acasă e acolo unde se află inima. Explorează. Nu te rezuma la a trăi într-un pătrățel.